Blueprint

DIENSTEN

Onderstaand vindt u de verschillende diensten die Zichtbaar3D aanbiedt. Heeft uw bedrijf een huisstijl, dan kan daar in de presentatie rekening mee worden gehouden in bijvoorbeeld kleurgebruik. Daarnaast zijn suggesties in visualisatiestijl altijd welkom. Heeft u nog niet helemaal duidelijk wat u met uw bouwwerk of stuk grond wilt? Ook dan denkt Zichtbaar3D graag met u mee! Voor een uitgebreider overzicht van de verschillende typen visualisaties kunt u terecht bij het portfolio. Heeft u hier iets gezien wat u aanspreekt voor uw project, dan is dit uiteraard bespreekbaar!


Gevonden wat u zocht? Vraag dan hier uw offerte aan. 

 
ALA1901-A-1.jpg

ARTIST IMPRESSION

Een artist impression is bedoeld om een zo realistisch mogelijk beeld te creëren van de geplande ontwikkelingen. Vaak worden deze ingezet door projectontwikkelaars om een nieuwbouwproject te presenteren op bijvoorbeeld social media of in een verkoopbrochure.

Schermopname (113).png

INTERIEUR VISUALISATIES (VIDEO)

Een visualisatie van het interieur van een woning geeft optimaal weer hoe de verschillende ruimtes kunnen worden ingericht. Deze dienst kan worden aangeleverd als een aantal losse beelden of als video. Een voorbeeld hiervan is te zien in het portfolio.

Middendorp-regts2.png

FOTOMONTAGE

Een gerenderd 3D-model dat met Photoshop is ingepast op locatie geeft perfect weer hoe de bouwplannen zich verhouden tot de omgeving. De foto's op locatie kom ik zelf maken. Hierbij is mooi weer uiteraard wenselijk voor het beste resultaat.

Z3D2013-A-2.png

VOGELPERSPECTIEF

Een vogelperspectief laat heel duidelijk zien hoe de geplande ontwikkelingen in hun omgeving passen. Vaak wordt dit toegepast als het gaat om een wat grotere ontwikkeling. Dit kan gaan om een groot bedrijfspand, een aantal woningen of een complete wijk.

Duijn.png

KANTOORGEBOUW

De/het Kantoorgebouw is ontworpen met een moderne en strakke uitstraling die zowel praktisch als mooi is. Door een uniek ontwerp met onconventionele elementen te creëren, worden bezoekers aangemoedigd om te stoppen, te kijken en te ontdekken, ongeacht hun leeftijd. Ik ben er trots op mee te mogen werken aan een project dat vreugde brengt voor de mooie gemeenschap van Zwolle.

DRB2010.png

WOONCOMPLEX

Als een open ruimte die veel mensen dagelijks bezoeken, was de/het Wooncomplex een van mijn favoriete ruimtes om aan te werken. Het geeft niet alleen mijn inspiraties en overtuiging weer als architect, maar het is de perfecte combinatie tussen ontwerp en bruikbaarheid. Als u ooit in de buurt bent, nodig ik u uit om even langs te gaan en zelf een kijkje te nemen.

Vd Nagel 2 - kopie.jpg

SCHETSVISUALISATIE

Een schetsmatige visualisatie wordt vaak gebruikt om in een vroege fase een globaal beeld te scheppen. De klant krijgt door middel van een dergelijke schetsvisualisatie inzicht in hoe de ruimtelijke plannen zich verhouden tot bijvoorbeeld bestaande bebouwing.

3.jpg

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Heeft u een specifieke wens en valt deze niet onder een van de eerder genoemde diensten, ook dan verneem ik dit graag. Samen kunnen we dan kijken wat Zichtbaar3D voor uw project kan betekenen. Ook denk ik vanuit mijn studie zelf graag mee over ontwikkelingsplannen.