Blueprint

DIENSTEN

Onderstaand vindt u de verschillende diensten die Zichtbaar3D aanbiedt. Heeft uw bedrijf een huisstijl, dan kan daar in de presentatie rekening mee worden gehouden in bijvoorbeeld kleurgebruik. Daarnaast zijn suggesties in visualisatiestijl altijd welkom. Heeft u nog niet helemaal duidelijk wat u met uw bouwwerk of stuk grond wilt? Ook dan denkt Zichtbaar3D graag met u mee! Voor een uitgebreider overzicht van de verschillende typen visualisaties kunt u terecht bij het portfolio. Heeft u hier iets gezien wat u aanspreekt voor uw project, dan is dit uiteraard bespreekbaar!


Gevonden wat u zocht? Vraag dan hier uw offerte aan. 

 
Image 03_000.png

ARTIST IMPRESSION

Een artist impression is bedoeld om een zo realistisch mogelijk beeld te creëren van de geplande ontwikkelingen. Vaak worden deze ingezet door projectontwikkelaars om een nieuwbouwproject te presenteren op bijvoorbeeld social media of in een verkoopbrochure.

Schermopname (113).png

INTERIEUR VISUALISATIES (VIDEO)

Een visualisatie van het interieur van een woning geeft optimaal weer hoe de verschillende ruimtes kunnen worden ingericht. Deze dienst kan worden aangeleverd als een aantal losse beelden of als video. Een voorbeeld hiervan is te zien in het portfolio.

Vd Nagel 2 - kopie.jpg

SCHETSVISUALISATIE

Een schetsmatige visualisatie wordt vaak gebruikt om in een vroege fase een globaal beeld te scheppen. De klant krijgt door middel van een dergelijke schetsvisualisatie inzicht in hoe de ruimtelijke plannen zich verhouden tot bijvoorbeeld bestaande bebouwing.

Image 25.png

VOGELPERSPECTIEF

Een vogelperspectief laat heel duidelijk zien hoe de geplande ontwikkelingen in hun omgeving passen. Vaak wordt dit toegepast als het gaat om een wat grotere ontwikkeling. Dit kan gaan om een groot bedrijfspand, een aantal woningen of een complete wijk.

Middendorp-regts2.png

FOTOMONTAGE

Een gerenderd 3D-model dat met Photoshop is ingepast op locatie geeft perfect weer hoe de bouwplannen zich verhouden tot de omgeving. De foto's op locatie kom ik zelf maken. Hierbij is mooi weer uiteraard wenselijk voor het beste resultaat.

3.jpg

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Heeft u een specifieke wens en valt deze niet onder een van de eerder genoemde diensten, ook dan verneem ik dit graag. Samen kunnen we dan kijken wat Zichtbaar3D voor uw project kan betekenen. Ook denk ik vanuit mijn studie zelf graag mee over ontwikkelingsplannen.

©2020 door Zichtbaar3D | KvK-nummer: 78180864 | Tel. 06-18360249 | E-mail: gerro@zichtbaar3d.nl